lifestyle-interior, een stijlvolle collectie vloeren en gordijnstoffen, nieuw onze collectie binnenzonwering "Rise and Shine", bestaande uit houten- en aluminium jaloezieën in XL formaat en meer. Van de meeste producten zijn gratis kleurstalen aan te vragen. Benieuwd naar het bedrijf achter lifestyle-interior.nl....Klik hier.

Vind een dealer bij u in de buurt


zonwering
gordijnen
karpetten
laminaat
project
pvc
tapijt
vinyl
 

NIEUW IN COLLECTIE

Mart Visser lanceert een collectie couture gordijnen

Mart Visser heeft de nieuwe collectie ontworpen in samenwerking met lifestyle-interior by Headlam. Na het succes van de 'Mart Visser Carpets' zet de couturier en kunstenaar zijn passie voor het interieur dit jaar door met de lancering van een complete lijn raamdecoratie.
Onder het label 'Mart Visser Designs to Decorate' wordt een keuze geboden uit 21 elegante stoffen voor gordijnen en raamdecoratie. Deze collectie zal vanaf eind oktober te vinden zijn bij 100 adressen in nederland. omenteel is deze collectie al te bewonderen op de VT Wonen & Design beurs. U vindt onze stand in Hal 12

 

 

VOLG NIEUWS OVER DE COLLECTIE MART VISSER OP FACEBOOK

Onze nieuw gelanceerde collectie is vanaf medio oktober 2018 te vinden bij diverse winkeliers in nederland. Momenteel wordt er hard gewerkt onze nieuwe website van lifestyle-interior.nl klaar te krijgen, hierop zullen alle lifestyle dealers te vinden zijn waar deze collectie MART VISSER DESIGNS TO DECORATE te verkrijgen is.
Voor nu kunt u deze dealers vinden op de pagina  TIPS & INFO   

Volg ons nieuws over onze nieuwste collectie ook op onze Facebook pagina  
Was u ook één van de bezoekers op onze stand op de VT Wonen & Design beurs? Laat het ons weten en tag ons op Facebook

 Lifestyle Interior

   

MART VISSER DESIGNS TO DECORATE

De unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. Voor de designs heeft Mart Visser zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties.