LEES HIER ONZE TIPS EN BEKIJK INSPIRATIE

Wij schrijven wekelijks nieuwe blogs met daarin tips en inspiratie om jou op de hoogte te houden van de laatste interieurtrends. Alles op het gebied van vloeren, gordijnen en binnenzonwering kun je hier vinden. Wij helpen je met de volgende struggles, waar staan toch die wasvoorschriften voor? wat is het verschil tussen pvc click en plak pvc? Hoe kan ik het beste mijn vloer reinigen? Op al deze vragen geven wij antwoorden in onze blog items. Bekijk hieronder onze laatste verschenen blogs.

ZOEK HIER EEN BLOG IN DE CATEGORIE:

VOOR NOG MEER INSPIRATIE!

Wil je nog meer inspiratie? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Pinterest. Hier delen wij dagelijks sfeervolle afbeeldingen, nieuwe producten en handige tips! Wij tonen je alles op het gebied van vloeren, gordijnen en binnenzonwering. Voor elke ruimte is er een geschikte vloer of raamdecoratie. Of dat nu de keuken, hal of slaapkamer is. Wij bieden voor elke ruimte de juiste oplossing!

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers. 

Scroll naar boven