2021 staat in het teken van aardetinten. Bruin wordt ook wel het nieuwe zwart genoemd. Je vindt aardetinten terug in meubels, accessoires maar ook in vloeren en gordijnen.

Welke kleuren behoren tot aardetinten?

Wat zijn nu echte aardetinten? Aardetinten zijn kleuren die terugkomen in de natuur. Denk hierbij aan bruin, zand, terracotta, beige, taupe maar ook zacht groen en geel! Het zijn meestal zachte kleuren die goed te combineren zijn.

Gordijnen in aardetinten

In onze lifestyle-interior gordijnen collectie hebben wij veel gordijnstoffen met een natuurlijke uitstraling. Veel van onze stoffen hebben een kleurenpallet in aardetinten. Wij lichten er graag een paar voor je uit.

Hello

Gordijnstof Hello is een stof die bestaat uit 3 aardetinten. Sand, Dune en Iron. Deze kleurnamen geven al een goed beeld van de sfeer. Zoals Dune is een kleur die je doet denken alsof je op de duinen loopt. Natuurlijker kan bijna niet.

Reveil

Hou jij van een pure & natuurlijke uitstraling waarbij kleine imperfecties juist het karakter geven aan de stof? Dan past deze prachtige stof bij jou! Mooi in een interieur met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Deze gordijnstof bestaat uit 25 prachtige aardetinten.

Inlight

De gordijnstof Inlight is een luchtige transparant die het licht mooi filtert. Doordat de stof bestaat uit fijne zachte tinten geeft het je interieur een natuurlijke sfeer.

Vloeren in aardetinten

Wil je een vloer in aardetinten? Dan is daar een hele ruime keuze in. Hout behoort tot de natuurlijke aardetinten en lifestyle-interior biedt een brede keuze aan houtlook vloeren. Kijk hieronder mee naar een paar van onze favorieten.

Rose Hydro Wide 5474
Rose Hydro Wide 5474

Rose Wide Hydro

De eigentijdse Rose Hydro collectie is waterbestendig. De handige Hydro Protect beschermingstechnologie en speciale gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien.

Rose is een laminaat die nagenoeg niet van echt hout valt te onderscheiden. Dit komt door de levendige look met noesten die je van authentiek hout mag verwachten. Hierdoor krijgen de planken een natuurlijke uitstraling.

Vinyl

Vinyl

Er is ontzettend veel keuze in vinyl. Je hebt verschillende kleuren en dessins. Zoals Nostalgische tegeltjes, industriële betonlook of een hip visgraat motief. Of kies voor een nauurlijke look met bijvoorbeeld sloophout, zoals op bovenstaande afbeelding.

Vinyl wordt vaak gekozen omdat het onderhoudsvriendelijk is. Het kan gemakkelijk schoon worden gemaakt met alleen maar water. Het is daarom ideaal voor in de keuken!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »