Verbeter je akoestiek in huis!

Je kunt het niet zien, maar horen! Een galm of ongewenste geluiden dat via het plafond, vloer of wanden worden gereflecteerd heb je liever niet. Vaak is de akoestiek in nieuwbouw woningen een probleem. Dit kun je door verschillende manieren verhelpen. 

akoestiek


Gordijnen

Verschillende soorten gordijnen kunnen de akoestiek verbeteren in huis. Het beste akoestiek advies is om gordijnen te kiezen die wat ‘dikker’ zijn. Denk hierbij aan velours gordijnen of een gordijn met voering.

akoestiek


Vloerkleden

Een vloerkleed kan in huis akoestiek verbeteren. Niet alleen in de woonkamer, maar slaapkamers kan een vloerkleed comfortabel zijn. Het verschil is gelijk hoorbaar. Een vloerkleed zorgt namelijk voor demping van het geluid. Wij hebben verschillende soorten vloerkleden in onze collectie. Onder andere vloerkleden van Mart Visser.

Ondervloer

Een goede oplossing om de akoestiek te verbeteren is een ondervloer te leggen onder je gekozen vloerbekleding. Wij hebben binnen ons eigen merk ondervloeren diverse types die geschikt zijn voor pvc, laminaat, tapijt en vinyl.

Unifloor is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ondervloeren. Voor elk type vloer is er een juiste ondervloer. Zelfs als je vloerverwarming wilt. De ondervloeren verminderen het loopgeluid en het contactgeluid wat je krijgt van bovenburen. Ook geeft de vloer een warmteweerstand. Dit is de mate waarin warmte of kou door de ondervloer wordt doorgegeven. 

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »