Ontdek ons nieuwste laminaat rose

De Rose laminaatvloer is een trendy laminaatvloer die aanvoelt als een echte houten vloer maar de gemakken heeft van laminaat. Lees hier alles over ons laminaat rose uit de collectie lifestyle-interior.

Het Soft Touch Mat effect geeft de indruk van een authentieke hout structuur en zorgt voor een zacht mat effect dat zijden zacht aanvoelt. Je zult versteld staan hoe deze vloer niet van echt is te onderscheiden. 

Verschillende plankbreedtes

Je kunt kiezen uit 2 plankbreedtes. De Rose en Rose Basic hebben een plank met standaard breedte van 19 cm. De Rose Wide heeft een plank breedte van 24 cm, wat het geheel een robustere uitstraling geeft. 

Laminaat rose


Rose

De Rose bestaat uit 8 mooie kleuren. De kleuren zijn volgens de laatste trends samengesteld. Er zit een lichte kleur bij die het Scandinavische gevoel geeft van een echte eiken vloer. Ook in dit pallet valt de vergrijsde variant op. Deze kan perfect worden toegepast in een landelijk interieur met lichte meubels. De vloer zal dan goed tot zijn recht komen. 

De planken zijn 126×19 cm en 8 mm dik. De Rose heeft een 2V-groef.

Laminaat rose


Rose Basic

De naam zegt het eigenlijk al. Een basic vloer, maar wel met de juiste keuzes. Soms kan teveel keuze ook in de weg staan. Daarom hebben wij 5 uiteenlopende kleuren aan de collectie toegevoegd, maar wel voor ieder interieur type een passende kleur. Zelfs een vintage variant, de kleur 4950. Deze kleur geeft het gevoel van een ‘oude’ houten vloer weer. Het past in een vintage interieur met veel kleur!

De planken zijn 126×19 cm en 7 mm dik. De Rose Basic heeft een 4V-groef.

Laminaat rose


Rose Wide

De Rose Wide is een laminaat vloer waarvan de plank extra breed is. De brede planken geven een ruimtelijker gevoel. 

De Rose Wide is er in 7 kleuren. Deze collectie bestaat uit natuurlijke tinten. Ook weer van lichte varianten tot donkere tinten. De kleuren 60946 en 60957 komen ook terug in het pallet van de Rose. Daarmee bieden we de keuze om eenheid in kleur te houden maar per kamer te kunnen kiezen voor een brede of smalle plank variant. 

De planken zijn 126×24 cm en 8 mm dik. De Rose Wide heeft een 2V-groef.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »