Wist je dat de kleur blauw in je interieur zorgt voor ontspanning en rust in je huis? De kleur blauw zal nooit verleden tijd zijn. Het is een tijdloze kleur die je interieur een boost kan geven.

Gebruik blauwe accessoires

Om je interieur een blauwe look te geven kun je kiezen voor blauwe accessoires. Denk aan blauwe kussens, servies, vazen en nog veel meer. Bijna in elke woonwinkel vind je wel een blauwe kleur.

Histor kiest voor blauw

De kleur blauw is niet voor niets in 2020 door Histor verkozen als kleur van het jaar. Histor is geïnspireerd geraakt door het Chinese porselein. De prachtige handgeschilderde kleur blauw op servies is een echte inspiratiebron.

Histor kleur Chinese Porcelain is een prachtige mix van kobalt- en inktblauw. De diepe, krachtige blauwtint neemt je mee naar de natuur en roept associatie op met balans en stilte.

Blauwe gordijnen

De kleur blauw vind je in veel onze gordijnstoffen terug. De kleuren Aqua, Mineral, Sky, Ocean en Nightblue zijn allemaal verschillende blauwtinten. Zo zit er voor jou altijd wel kleur blauw bij die past bij je interieur. Hieronder hebben wij een paar blauwe gordijnen voor je als inspiratie.

Combineer blauw met hout!

Heb je een blauwe muur in huis, of een andere eyecatcher zoals een keuken, en weet je niet welke vloer daar het beste bij past? Kijk dan naar onze afbeeldingen voor meer inspiratie!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!