Wauw! Wij hebben weer een aantal nieuwe duurzame gordijnen mogen toevoegen aan onze Eco Friendly Fabrics collectie. De gordijnstoffen uit onze Eco Friendly Fabrics collectie zijn gemaakt van duurzame basismaterialen. Deze materialen zijn op milieuvriendelijke wijze verwerkt tot de meest sfeervolle stoffen voor je interieur. 

Het is altijd een feestje om de nieuwe collectie te fotograferen. Dit keer hebben we op een bijpassende locatie gefotografeerd. We mochten gebruik maken van een pluktuin. Deze tuin stond vol met prachtige bloemen. Wij vonden de combinatie van bloemen met gordijnstoffen geweldig! 

Kijk je mee naar het eindresultaat?

Streepjes gordijnen!

Duurzame gordijnen zijn zeker niet saai! De streepjes Japandi trend is in het interieur niet meer weg te denken. Denk aan de latjeswanden of de grafische posters die je bij veel mensen thuis ziet. Waarom dan ook niet een prachtig lijnenspel als gordijnen! Onze nieuwe duurzame gordijnen Yuki, Kenji, Ichiro, Nori, Yoko en Kumo passen perfect in deze Japandi trend. Door de minimalistische streepjes en de natuurlijke tinten maken ze het interieur stijlvol af! 

Duurzame gordijnen in botanische sferen!

De eyecatchers van deze collectie zijn de Palm Leaf & Gardenlife. Een nieuwe versie van de botanical trend à 2023! Door de mooie aardetinten met verloop creëert dit in de ruimte een prachtige sfeer.  Deze twee gordijnstoffen bestaat uit 85% gerecycled polyester en 15% uit linnen.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »