Met smart wachten wij altijd op een aantal kleuren van het jaar. Wij houden de Pantone kleur, Histor kleur en ook de Flexa kleur altijd goed in de gaten. Flexa heeft deze week haar kleur van het jaar bekend gemaakt. Het is de kleur Bright Skies!

Kleur van het jaar! Bright Skies

De Flexa kleurexperts hebben Bright Skies gekozen. Een licht en luchtige kleur blauw, die open en goed voor de geest is. Een revitaliserende tint die de positieve effecten van de natuur in huis haalt en nieuw leven in elke woonruimte blaast.

Bright Skies inspiratie

Met deze kleur kun je veel kanten op. Flexa heeft zelf 4 inspirerende paletten samengesteld. Wij spelen graag in op de de kleur Bright Skies al gordijnen of op de vloer. Hieronder laten wij graag onze inspiratie op de kleur zien. Neem gauw een kijkje!

Als raamdecoratie

De kleur Flexa kleur van het jaar staat prachtig in een licht interier. Het matcht perfect met materialen zoals een lichte houten vloer en wit marmer.

Gordijnen hoeven niet altijd voor het raam, maar zijn ook mooi als roomdivider. Met gordijnen in de kleur Bright Skies creëer je een koele rustgevende uitstraling in huis.

In het kleurpallet #workshop van Flexa vind je wat fellere kleuren terug. Wij vinden als je de kleur van het jaar Bright Skies als raamdecoratie kiest, je ook kunt kiezen voor fellere kleuren als accenten meubels of accessoires.

Op de vloer

Houd je van een wit, maar wil je wel kleur? Dan kun je ook voor kleur kiezen op de vloer zoals tapijt. Tapijt kan in de kinderkamer heerlijk comfortabel aan voelen.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »