Heb je de Lifestyle-Interior gordijnen gespot op TV? Op 12 oktober was Nannett (nett_even_anders) te zien bij het programma Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, waar ze haar duurzame huis liet zien. Samen met haar vriend Eelco en dochter Juliëtte wonen ze met veel plezier in hun zelfontworpen vrijstaande woning. Ze hebben gekozen voor een vintage interieur met een moderne twist, waarbij de kleur vooral terugkomt in de accessoires én in de gordijnen.

Nannett vertelt je graag meer over haar gordijnkeuzes! Lees hieronder verder.

Lifestyle-Interior gordijnen op TV: Future Love 37VL Skin
Future Love 37VL Skin
Future Love 37VL Skin

Duurzame gordijnen met kleur.

Onze woning bestaat uit veel ramen. Welke raambekleding kies je dan? Ik wil graag kleur voor de ramen! Onze vloer is een marmoleum vloer van Forbo. Het is een effen, strakke grijze vloer. Om warmte te creëren, heb ik gekozen voor veel gordijnen in huis. De gordijnen moeten nog wel licht doorlaten en mogen ook opvallen. Ik heb voor de benedenverdieping gekozen voor inbetween gordijnen in een prachtige peachkleur:  gordijnstof Future Love in de kleur 37VL Skin.  

Ons hele huis is opgebouwd uit duurzame materialen. Daarom vond ik het ook belangrijk dat de gordijnen duurzaam zijn. Ik vond de duurzame en betaalbare gordijnen bij Lifestyle-Interior. Als je denkt aan duurzame gordijnen denk je misschien al gauw aan oudbollig of erg duur. Dit was niet het geval! De gordijnen bestaan uit 100% gerecycled materiaal. Zoals bijvoorbeeld oude petflessen! En er is genoeg keuze. 

Sustain 47VL Copper

Velours gordijnen in de slaapkamer.

In de slaapkamer wilde ik een hotel chic gevoel creëren. Het plafond en de muren
hebben dezelfde kleur gekregen. Dit zorgt voor een fijn cocoon-effect. De
gordijnen mogen ook hier opvallen. Bij een hotel chic gevoel vind ik velours erg goed passen. Ik heb gekozen voor velours gordijnen in een mooie
diepe terracotta tint. De gordijnstof heet Sustain in de kleur 47VL Copper. Ook
deze stof bestaat uit 100% gerecycled polyester. 

Nightshift 27VL Jungle

Kleurrijke gordijnen voor de babykamer!

Waarom kiezen voor witte gordijnen als je ook kunt kiezen voor kleur? Als eerste zat het behang op de muur. Om eenheid te creëren ben ben ik opzoek gegaan naar gordijnen die qua kleur goed bij het behang passen. Ik vond bij Lifestyle-Interior de perfecte keuze! De kleur van de gordijnen zit namelijk tussen het blauwe en groene in. En ook deze gordijnen zijn weer duurzaam! Het leuke aan deze gordijnen vind ik het geschuurde effect. Dit geeft een vintage look aan de kamer. De gordijnstof heet Nightshift in de kleur: 27VL Jungle. 

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »