Een vloerkleed uitzoeken is best lastig. Het kleed moet bij de vloer, bank en eventueel ook de gordijnen passen. Nu heb je de ruime keuze uit neutrale vloerkleden. Dit zijn kleden in een gewoon effen kleur, maar wil je juist net even wat anders? Dan hebben wij hier wat gave vloerkleden voor je op een rijtje gezet:

Mart Visser vloerkleden

In onze samenwerking met Mart Visser zijn mooie vloerkleden ontstaan. De inspiratie die Mart Visser heeft zijn terug gebracht in de ontwerpen van de kleden. Zo kun je in de kleden een bakstenen motief terugzien of een gave structuur wat lijkt op een luchtfoto. Bekijk hier de Mart Visser collectie. 
 
Niet bloemen aan de muur, maar op de grond? Ja dat kan! Deze mooie kleden heeft Karpi in haar collectie. De bloemen zijn een echte eyecatcher op de vloer. Omdat er zoveel kleur in de bloemen zit, past het overal bij. Een gekleurde bank bij dit kleed kan bijvoorbeeld hartstikke goed. 

vloerkleden
vloerkleden


Een trend die volgens ons nooit over gaat is de velvetlook. Je ziet het in banken, gordijnen of kleinere accessoires zoals kussentjes. Nu is de velvetlook ook in vloerkleden te verkrijgen. Je kunt kiezen voor een gekleurde, donkere of juist de lichte witte velvetlook. Het is heerlijk zacht en geeft gelijk een luxe uitstraling. 

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »