Wij staan altijd weer te springen als er een trendkleur uitkomt. Dit keer is Histor er als eerste bij en lanceert de trendkleur voor 2022.

Trendkleur 2022 Olive Sprig

De kleur die Histor lanceert heet Olive Sprig. Olive Sprig is een flexibele grijsgroen die staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Het is een ontspannende en verleidelijke kleur die een ruimte opfleurt en zorgt voor een organische levendigheid.

Olive Sprig inspiratie

Deze trendkleur 2022 is op de muur niet alleen trendy, maar kan ook als gordijnen en op de vloer prachtig kleuren. Wij hebben een aantal sfeerbeelden die passen bij de trendkleur Olive Sprig.

Op de vloer

Wil je de kleur Olive Sprig gebruiken in de slaapkamer? Dan matcht die muurkleur perfect bij een donkergroen tapijt. Tapijt zorgt voor een comfortabel gevoel en is ook nog eens goed voor de akoestiek.

Hierboven afgebeeld zie je een marmoleumvloer van Forbo. Deze vloerkleur past perfect bij de trend Olive Sprig. Het is de kleur Marmoleum Love Life Reflect rosemary green. De vloeren van Forbo zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven. Forbo creëert een gezonde ruimte binnen en draagt bij aan een duurzame wereld buiten.

Als raamdecoratie

Verschillende kleuren groen matchen perfect met elkaar! Zo kun je de kleur Olive Sprig goed combineren met zacht groene gordijnen.

Laat binnenzonwering matchen met de muur! Bij binnenzonwering heb je de keuze uit verschillende types zoals rolgordijnen, jaloezieën of plissé. En daarin kun je weer kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Hierboven zie je een voorbeeld van de kleur muur die weer terugkomt in het rolgordijn. Zo wordt je kamer één geheel.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »