Jubileum 5 jaar “Mart Visser” Carpets!

Mart Visser, Couturier en kunstenaar met een passie voor interieur. Het is alweer vijf jaar geleden dat onze samenwerking met Mart Visser startte. In 2017 lanceerde hij zijn collectie MART VISSER CARPETS.

De collectie Mart Visser Carpets, een gevarieerde lijn vloerkleden met 10 stijlvolle en unieke dessins. Inmiddels is deze collectie uitgegroeid tot een succesvolle lijn die onlangs werd uitgebreid met twee nieuwe items; ICXS en MAGIC. De succesvolle items Vernon en Prosper zijn uitgebreid met geheel nieuwe kleuren. Het item Prosper is nu verkrijgbaar in 12 kleuren waaronder de frisse, zomerse tinten Powder Rose en Powder Blue. Het pallet van het item Vernon bestaat nu uit 7 warme kleuren waar onlangs de Linnen Gold aan toegevoegd is.  

ICXS 15

ICXS

Dit vloerkleed is een echte eyecatcher in je interieur! Door het opvallende dessin, maakt het de ruimte niet saai. Dit vloerkleed is verkrijgbaar in drie mooie bruin/grijs tinten.

Magic

Dit vloerkleed heeft iets magisch. Er zitten namelijk veel soorten kleur draden in verwerkt. Waardoor er een hele nieuwe dimensie ontstaat.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »