Tijd voor vloerkleden!

De “harde vloeren” staan op nummer 1 bij het inrichten van een woning, maar juist een vloerkleed zorgt voor de finishing Touch! Combineer en Creëer met de collectie vloerkleden van lifestyle-interior!

Nu 3 nieuwe vloerkleden die jouw huis nog meer sfeer geeft!

Badour

Deze serie heeft de echte Vintage look en verkrijgbaar in 4 mooie vergrijsde oker, mos en masala kleuren. Alle kleuren en een close-up van dit vloerkleed zijn te zien via de link, klik hiervoor op de afbeelding van het kleed.

Deze vloerkleden zijn gemaakt van een mooie zachte katoen/polyester met toevoeging van Chenille. Dit Chenille zorgt voor de mooie softe kleurtoon en zachte structuur.

Siberian, Nepalian, Tibetian

Drie dessins; Siberian, Nepalian en Tibetian met Scandinavisch patroon vervaardigd uit 100% wol. Het grote voordeel van Wol is dat dit de warmte optimaal vasthoudt en in de zomers juist koel aanvoelt. Een vloerkleed dat niet alleen super zacht aanvoelt, de eigenschap van 100% wol is dat het tevens waterafstotend en brandvertragend is! Hier afgebeeld dessin Siberian, klik op deze afbeelding om ook de ander dessins te bekijken.

Serengi

Een type vloerkleed met een warme uitstraling en een grafisch reliëf patroon dat toch een natuurlijke look geeft. De warme kleuren met subtiele glans geven dit vloerkleed hotel chique uitstraling.

De samenstelling van de Serengi bestaat voor 53% uit Renerated Cotton. Een wijze van recycling van bestaand katoen textiel naar nieuwe katoen garens. Regenerated cotton heeft altijd een iets robuustere look en geeft het reliëf van dit vloerkleed daarom ook deze unieke uitstraling.  

Deze hoogwaardige vloerkleden met een speelse ruitpatroon geven een ruimte niet alleen sfeer maar ook warmte.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »