Tijd voor horren!

Je wilt er eigenlijk nog niet aan denken; aan de insecten die komende zomer weer binnen kunnen vliegen. Het advies is om al in het voorjaar de keuze te maken voor de hor die bij je kozijnen past. Ook is er een mogelijkheid voor het kiezen van een speciaal pol werend doek, zo werkt een hor niet alleen insecten werend maar tevens anti allergeen. Binnen onze collectie horren is een passende oplossing voor ieder type kozijn. Onze dealers kunnen de horren voor je op maat maken en zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over losvliegende beestjes in huis. 

horren

Verschillende soorten

Voor bijna ieder raam of deur heb je wel een geschikte hor. Heb je openslaande deuren naar je tuin? Dan kun je daar een plissé hordeur voor laten plaatsen. Of heb je in de slaapkamer een dakraam? Dan kan ook hier de juiste hor voor worden geplaatst.

Je kunt de keuze maken uit een rolhor of een inzethor. Een rolhor kun je omhoogschuiven als je bijvoorbeeld het raam open wilt doen. Een andere optie is de inzethor. Dit is de perfecte oplossing voor draai- en kiepramen. 

Een plissé hordeur is een combinatie van gevouwen gaas en zeer sterke stabilisatiekoorden in een aluminium frame. Dit aluminium frame is bestand tegen bijna alle weeromstandigheden, hierdoor kunnen deze horren ook gedurende alle seizoenen buiten worden geplaatst.

horren

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!