Verschillende traprenovatie mogelijkheden

De trap heeft flink wat te verduren. Hoe vaak ga jij er wel op en af? Daarom is het belangrijk om je trap goed te bekleden, zo gaat je trap lang mee en heb je er weinig omkijken naar. Je kunt je trap laten bekleden met tapijt, maar lifestyle-interior biedt ook een traprenovatie pakket aan met laminaat.

Onze dealers kunnen voor jou de trap bekleden met laminaat-planken, deze laminaat-planken bieden wij in verschillende kleuren en dessins, steenlook, terrazzo, marmer of houtlook. Van licht houtlook tot donkergrijs.    

traprenovatie

Voor elke interieurstijl

Als interieurprofessional zorgen wij ervoor dat onze collecties aansluiten op de laatste trends op het gebeid van interieurdesign. Ook aan de collectie traprenovatie van lifestyle-interior zijn de laatste trends in dessins toegevoegd. De collectie bestaat uit een trendy terrazzo- en marmerlook en houtlook. In totaal bestaat deze collectie nu uit 15 decors om ieder type trap moeiteloos met elke interieurstijl te kunnen matchen. 

Trap bekleden tapijt

Ook kun je kiezen om je trap te bekleden met tapijt. Je trap is gelijk bestand tegen geluidsoverlast. Het tapijt geeft in combinatie met een laag ondertapijt de beste geluidsdemping en is is ook qua veiligheid een perfecte oplossing.

Hieronder zie je een foto van voor en na een traprenovatie. 

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »