De laminaat trends op dit moment zijn de natuurlijke uitstraling en een brede plank! We vertellen je graag meer over deze trends.

Laminaat heeft een echte transformatie ondergaan. Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer van echt te onderscheiden. Dit komt door de matte of gesatineerde oppervlakte. Door een authentiek reliëf of diepmatte poriën heeft laminaat verfijnde kenmerken gekregen net als hout. Zo heeft laminaat nu ook een echte natuurlijke uitstraling.

Ook bestaat er nu laminaat met een extra brede plank. De brede plank creëert rust in huis en geeft een groots effect! In onze laminaat collectie hebben we laminaat Rose Wide.

Rose Wide

De Rose Wide is een laminaat waarvan de plank extra breed is. De brede planken geven een ruimtelijk gevoel in huis. Dit laminaat heeft een plankmaat van 126 x 24 cm.

Natuurlijke tinten

Wat ook onder de laminaat trends valt zijn natuurlijke tinten. Kies je voor een licht eiken tint of juist voor een vergrijsde kleur? In de Rose collectie vind je veel natuurlijke houttinten. Erg mooi te combineren in een licht Scandinavisch interieur.

Rose Hydro Wide 5474
Rose Hydro Wide 5474

Rose Wide Hydro

Ons laminaat Rose Wide Hydro item is waterbestendig. De Hydro Protect beschermings- technologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers. De laminaat Rose Hydro items hebben naast de waterbestendige beschermingstechnologie ook een erg mooi mat effect, het Soft Touch effect. Door de natuurlijke tinten is de vloer nagenoeg niet van echt hout te onderscheiden.

Nog meer pluspunten!

Naast deze pluspunten zijn alle items uit de Rose Collectie voorzien van het Uniclic® systeem en dragen het PEFC keurmerk. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »