Hoera, het zonnetje begint weer te schijnen! Wat geeft dat in huis toch altijd een fijn sfeertje. De lentekriebels zijn er en je wilt aan de slag. Hoe kun jij je huis lente proof maken? Wij vertellen je graag een paar mogelijkheden.

Wissel eens met je gordijnen

Je kunt kiezen voor een gordijn die past bij de 4 seisoenen, maar je kunt ook gaan voor een winters gordijn en een zomers gordijn. Zo krijg je in beide gevallen een totaal ander gevoel in huis. In de winter wil je veel warmte en knusheid, maar in de lente wil je juist een lichte en frisse uitstraling in huis. Kijk mee hoe jij je huis lente proof kunt maken!

Welke gordijnen geven dat zomerse en lente gevoel?

Veel licht in huis draagt bij aan een positief gevoel. Met een transparant gordijn wordt het licht gefilterd en blijft het fijn licht in huis. Ideaal voor als de zon fel naar binnen schijnt.

Gordijnen met print!

Op de linker afbeelding zie je onze gordijnstof Catch! Een gordijnstof met een motief, je ziet dat het ingeweven motief mooi vervaagd door het zonlicht. Zo creëer je in de ruimte een luchtig effect!

Rechts zie je onze transparant Inlight. Deze stof bestaat uit 31% linnen. Het linnen zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Zo betrek je buiten met binnen.

Wissel je vloerkleed

Niet alleen gordijnen kun je per seizoen wisselen voor een totaal andere look in huis, maar ook een vloerkleed kan wonderen doen voor een totaal andere sfeer! In de winter kies je misschien voor een wollig kleed, maar in de zomer wil je een luchtig kleed. Met onze Hotel Collection vloerkleden geef jij de ruimte niet alleen een luxe, maar ook natuurlijke uitstraling. Door de bamboe vezels die in deze vloerkleden verwerkt zijn hebben de vloerkleden een natuurlijke look. Ze zijn laagpolig en hierdoor zijn de vloerkleden lekker luchtig!

Russel 62

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »