De krokusjes staan weer in bloei en het zonnetje schijnt weer vaker. Hoera het is lente! Heb jij al lentekriebels? Maak je huis weer lenteproof met deze tips en onze producten. Hieronder vertellen we hoe een vloerkleed, gordijnen en een vloer kan zorgen voor een lente gevoel in huis.

Haal kleur in huis!

Met een vloerkleed kun je een bepaalde sfeer neerzetten. Dus ook een winterse of zomerse sfeer. In de winter kun je kiezen voor een donker wollig tapijt en in de lente heb je juist behoefte aan kleur en een niet al te zwaar vloerkleed. Wij hebben in onze collectie veel kleurrijke vloerkleden zitten, maar een van onze favorieten is de Poppy. Door de koraaltinten die in het vloerkleed verweven zitten, zorgt het voor een echt lenteproof huis.

Natuurlijke tinten voor een lenteproof huis!

Wil je je huis in natuurlijke tinten? Ook daar hebben wij passende producten voor. Niet alleen een vloerkleed kun je wisselen, maar ook een gordijn. In de winter kun je kiezen voor een wat dikkere overgordijn en in de zomer juist voor een verfijnde transparant. Een transparant is er een vele soorten. Van dicht geweven tot open, met print of zonder print! Wij vinden ons gordijn Gardenlife passen in de lente. De bladeren zorgen voor een speels effect in huis. Deze bladeren hebben zachte kleurtinten, waardoor dit past in een natuurlijke look! En leuk om te weten is dat deze stof uit gerecycled polyester bestaat.

❤ Licht eiken vloeren!

Een licht eiken vloer is niet meer weg te denken, vooral nu het lente is, we willen weer licht & fris! Daarom snappen wij dat licht eiken een van de populairste vloeren is. Met een licht eiken vloer heb je een mooie basis.

Wist je dat er heel veel tinten licht eiken in onze Natural Life PVC collectie zitten? Een paar van deze vloeren zijn ook in visgraat verkrijgbaar. Al deze vloeren hebben een super matte finish, wat zorgt voor een natuurlijke look! 

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »