Vijf nieuwe items hebben wij toegevoegd aan de Mart Visser Designs to Decorate collectie. In deze gordijnen collectie is structuur en de touch kenmerkend. Wij lichten graag de 5 nieuwe items voor je uit!

Context

Het transparant item Context heeft een duidelijke maar toch verfijnde opengewerkte structuur met subtiele metallic glans. Een transparant met souplesse.

Aquaria

Hier in afbeelding het item Aquaria in de kleur 80 Beaver. Een item met twee gezichten. Eén zijde met schubachtige structuur en matte look, de andere zijde met een rijke glans en super softe touch. De uitstraling van de Aquaria is rijk en mondain en geeft een gevoel van intimiteit.   

Squeeze

Bij deze gordijnstof is de structuur en touch uitgesproken. Het is een nonchalante gordijnstof, maar toch chique. Dit komt door de crush die in de stof zit. Heb jij liever de gordijnstof zonder crush? Dat kan, namelijk de gordijnstof Cheerful! Hier zie je de stof Squeeze afgebeeld in een prachtige natuurlijke tint.

Transparant Cheerful en gordijnstof Woolly
Transparant Cheerful en gordijnstof Woolly

Cheerful & Woolly

Hierboven zie je de gordijnstof Cheerful & Woolly afgebeeld. Het item Cheerful heeft als basis een chique uitstraling. Met de linnen look creëer je een natuurlijke uitstraling in huis. De stof is verkrijgbaar in prachtige kleuren!

De gordijnstof Woolly heeft een matte finish en de naam zegt het al het een wol look uitstraling. De Woolly ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog een heerlijk zacht!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!