Mart Visser heeft zijn interieurstoffen collectie ‘Designs to Decorate’ uitgebreid met 7 nieuwe items welke geïnspireerd zijn op zijn nieuwste prêt-à-porter collectie. Met oog voor detail en diversiteit in materialen hoopt hij jullie ook deze keer weer te verrassen! 

Hieronder vertellen wij je meer over 3 van de 7 kwaliteiten. Ben je benieuwd naar alle kwaliteiten? Klik dan op onderstaande button. 

Receive

Het item Receive is een transparante interieurstof met een fijn-mazige wollook! Het heeft subtiele details met een prachtige brei- structuur. Het is een item met een warme, zachte en natuurlijke look en niet alleen toepasbaar in een interieur met een natuurlijke uitstraling… Een ware essential!

Golden Globe

Interieurstof Golden Globe is zowel chique als casual in een interieur toepasbaar. Zoals ook deze prachtige Mart Visser jurk veelzijdig te dragen is, met gympje of hak eronder, geeft dit item Golden Globe een interieur de uitstraling die jij zoekt. Van Hotel Chique tot Japandi!

Confidence

Dit is één van de geliefde items van Mart Visser. Het is een prachtig licht overgordijn met robuust geborduurde details. De krachtige strepen maken dit gordijn helemaal van nu! Met zijn prêt-à-porter collectie plaatst hij de vrouw op een voetstuk. Met de Designs to Decorate collectie geef jij het interieur een uniek gezicht! 

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »