In 2017 maakten wij kennis met de Mart Visser Carpets collectie en in 2018 lanceerden wij een lijn interieurstoffen, Mart Visser Designs to Decorate, die wij ontwikkelden in samenwerking met couturier Mart Visser.

De Mart Visser Carpets collectie is een exclusieve lijn stijlvolle vloerkleden bestaande uit 9 items verkrijgbaar in standaard maten maar ook op maat gemaakt.  

De basislijn interieurstoffen Designs to Decorate bestaat uit 48 stijlvolle items gepresenteerd in een collectie van 39 hangers. De items variëren van crushed velours, verduisterend tot transparant- en mesh items. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl. Inspiratie voor deze items haalde hij onder andere uit zijn Art Work, maar ook het gebruik van specifieke structuren en materialen uit zijn couture lijn waren een bron van inspiratie.

Deze collectie wordt uitgebreid met 5 nieuwe items! Hieronder lichten we graag alle 5 items uit. En je ziet telkens twee kleuren uit de collectie.

Mart Visser Paris Rideaux

Een uitbreiding voor de echte liefhebber! De grove weef items en de interieurstoffen met subtiele glans zijn het meest geliefd in de Mart Visser collectie. Hierop voortgeborduurd brengen wij de uitbreiding Paris Rideaux met 5 nieuwe items.

Mixxed

Eén van deze items is de Mixxed. Het is een robuust transparant item, ontwikkeld met het unieke Art Work op doek van Mart Visser als inspiratie. De specifieke mix in grijs en blauw tinten met de expressie van de abstracte wijze waarop deze gecombineerd worden maken het geheel als een Fabric Artwork.  

Elegance

De gordijnstof Elegance heeft een tijdloze elegantie en straalt door zijn eenvoud luxe uit! Het is gordijnstof met een satin glow. Dit geeft je interieur een chique uitstraling.

Boutique

Bij deze gordijnstof krijg je gelijk het gevoel alsof je een boutique binnen stapt. Door de ‘Bold Elegance’ straalt deze stof een exclusiviteit uit.

Fragile

Een interieurstof met souplesse! Dit is een echte sfeer-filter in huis! De stof Fragile is namelijk gemaakt om te matchen! Deze transparant past namelijk perfect te combineren met de stof Elegance.

Tempting

Silky looks & Twenty’s vibe! Dat past erg goed bij de gordijnstof Tempting. Deze stof geeft een verfijnde uitstraling en is daardoor in ieder interieur toepasbaar.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »