Een PVC vloer wat zich onderscheid zich door vele punten waaronder; Ftalaat vrij, ultra sterk, geproduceerd in Europa, geschikt voor vloerverwarming + vloerkoeling, waterbestendig en voorzien van HDF laag en kurken onderlaag.

Daarnaast heeft deze vloer een ultra matte uitstraling en daarmee een natuurlijke look die niet van echt hout en natuursteen is te onderscheiden. Dat is toch wat iedereen wilt!

Toepasbaar in verschillende woonstijlen!

De collectie zelf is opgebouwd in 16 verschillende hout- en natuursteen dessins, waarbij een viertal dessins in zowel plank, als visgraat te verkrijgen zijn en 8 dessins in de extra lange plankmaat van 181,5cm. De 4 natuursteen dessins maken deze collectie compleet.

Vier woonstijlen!

Wij hebben deze collectie ondergebracht in vier mooie woonstijlen! Hou je van modern en basic? Dan passen daar perfect de PVC tegels bij. Of ga je liever voor kleurrijk in combinatie met onze brede plank? Bekijk hier onder onze inspiratiebron!

Natural Life – traditionele plank

De traditionele PVC plank is verkrijgbaar in 4 natuurlijke tinten! Van licht eiken tot een donkere eiken vloer. Door deze natuurlijke tinten creëer je een warm gevoel in huis!

Natural Life – tegels

Onze Natural life PVC tegel collectie is verkrijgbaar in 4 prachtige grijstinten. Deze vloer zorgt voor een stoere look in huis. Deze tegelvloer is een basis voor een stoer en modern interieur. In combinatie met bijvoorbeeld een witte keuken, zorgen de strakke lijnen voor een rustig gevoel in huis.

Natural Life – visgraat

Vier prachtige tinten! Voor elk interieur is er een perfecte eiken kleur PVC visgraat. Wij zijn favoriet van de licht eiken vloer. Deze past erg mooi in een licht interior met een touch of gold! Bij de licht eikenvloer kun je op de muur sierlijsten bevestigen, dit zorgt voor een klassieke look.

Natural Life – lange plank

In de Natural life collectie kun je ook kiezen voor een extra lange plank. Een lange plank zorgt in je interieur voor een ruimtelijke effect. Combineer deze lange PVC vloer met een paar kleurrijke statements in je interieur en de ruimte wordt een echte eyecatcher!

Handig om te weten!

Door het gepatenteerde kliksysteem is deze PVC vloer eenvoudig en snel te leggen. De veerkrachtige kurklaag zorgt voor een vermindering van contactgeluid tot 16dB en tevens zorgt de opbouw van de plank er voor dat het maatvast is in lengte en breedte en niet beïnvloedbaar door warmte van zonlicht.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »