De trendtoppers in vinyl

Maak kennis met onze vinyl items Derby Beton en Derby Parket, het PVC in strekkende meters! De Betonlook vloer en PVC-stroken vloer blijven de trend, maar vergeet zeker het eenvoudig te leggen en betaalbare vinyl niet. Wij vinden dat vinyl als productgroep soms wordt vergeten. Onterecht, want het vinyl van ‘nu’ is zeker niet meer het “zeiltje” van vroeger. Duurzaam, betaalbaar, eenvoudig in onderhoud en eenvoudig te installeren. Tevens overal toepasbaar en mits geheel verlijmd uitermate goed in combinatie met vloerverwarming (max. 27gr).

Overige pluspunten van de Derby vinyl items zijn:

  • Anti-slip
  • Antistatisch
  • Brandvertragend
Marilyn 34

Derby Parket

Het trendy visgraat motief en robuuste plankdessin in de serie Derby Parket zijn toepasbaar in vele stijltrends. Landelijk, Nordic maar ook in een klassiek interieur passen deze dessins perfect! Zowel het visgraat motief als het plank dessin is er in vier kleuren. Met een breedte van 4 meter nagenoeg naadloos te leggen. 

Derby Beton

Geef een ruimte een stoere look met vinyl uit de serie Derby Beton. Naast de keuze uit 3 kleuren betonlook ook het trendy graniet dessin plus een tegelmotief. Een gevarieerde keuze in 1 hanger gepresenteerd. Onze vinyl items zijn een perfecte keuze voor iedere ruimte,  juist ook geschikt voor de natte ruimtes als keuken en badkamer. 

Dolce Vita 531

Dolce Vita

Letterlijk vertaald is Dolce Vita ‘het zoete leven’. Dit past precies bij dit mooie vinyl. Mooie verfijnde bruintinten die zowel in visgraat als in plank motief verkrijgbaar is.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!