Vorig jaar hebben we onze mooie duurzame gordijncollectie gelanceerd! En met succes. Daarom breiden we deze duurzame gordijnstoffen uit. De collectie bestond al uit 9 stoffen en wordt nu aangevuld met 4 nieuwe prachtige Re-Life gordijnstoffen.

Wat betekent Re-Life?

Onze Re-Life duurzame gordijncollectie bestaan uit minimaal 50% gerecycled polyester die voldoen aan de GRS normering.

Een norm die de aanwezigheid en de hoeveelheid gerecyled materiaal in weefsels verifieert en de stroom van de grondstoffen tot het eindproduct volgt.

Alle Re-life gordijnstoffen zijn een re-cycling product.

Wat is re-cycling? 
Een bestaand (consument) product wordt nog een keer verwerkt tot een nieuw product. Zo wordt er een nieuwe levenscyclus gecreëerd.

4 nieuwe items

Re-Structure, Re-Duce, Re-Cover en Topic. Dat zijn de 4 nieuwe items in onze Eco Friendly Collectie. Een gevarieerde toevoeging. Van luchtig tot robuuste stoffen. 

Re-Structure

De naam van de stof zegt het al. Deze duurzame stof heeft een structuur. De stof straalt puurheid uit en voelt als één met de natuur. Kleuren variëren van een zachte terra kleur tot een natuurlijke leem of matte petrol kleur. Voor elke ruimte is deze duurzame stof geschikt. De stof is kamerhoog en bestaat uit 86% gerecycled polyester.

Re-Cover

Wauw! Deze stof heeft het beste van twee werelden. Namelijk robuust met een soft touch. Deze duurzame stof is mooi aan beide kanten. Daarom dus mooi van binnen en ook mooi van buiten. Door de prachtige aardetinten van deze stof krijgt je ruimte een natuurlijke uitstraling. Deze stof is een breedte stof van 138 cm en bestaat uit 69% gerecycled polyester.

Re-Duce

Deze stof is zo puur, daardoor mooi in eenvoud! Het is een luchtige transparante gordijnstof. Je vindt er prachtige blauwtinten in, maar ook zachte pasteltinten zoals roze en groen. De stof is kamerhoog en bestaat uit 52% gerecycled polyester.

Topic

Wild en basic tegelijk. Dat is deze stof. Wat ook fijn is aan deze stof is dat die soepel vallend is. Daardoor prachtig in de ruimte. Het kleurenpalet is sterk in de natuurlijke tinten zoals, Sand, Linen, Wool, Sea en nog meer! Deze stof is kamerhoog en bestaat uit 63% gerecycled polyester.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »