Onze lifestyle-interior gordijncollectie “BLOOM” is geïnspireerd op de natuur! De natuur is niet fris wit en glimmend, maar je ziet oneffenheden. Het is niet gepolijst, maar heeft een ruw randje. Grove structuren in materialen zoals raffia en linnen, kun je in 2021 niet meer omheen.

In de stijltrend Re-Wild, ga je die oneffenheid terug zien. Het zijn wilde materialen die een levendige uitstraling hebben en in pure kleuren gebruikt worden. Deze trend hebben wij als inspiratie gebruikt voor onze nieuwste collectie! Wij vertellen je hieronder meer over een deze nieuwste collectie.

Gordijncollectie Bloom

Ted

De touch van dit item Ted doet denken aan een mix van teddy en chenille/velours. Robuust van structuur maar super soft. Niet zo zeer qua materiaal een natuurlijk ogend item, maar wel door zijn softe uitstraling met een look die doet denken aan de zandvlaktes van een woestijn.

Aquarel

Een inbetween met print in mooie ton sur ton tinten. Variërend van aardse bruin tinten tot softe naturels. Het item Aquarel heeft een print met natuurlijke zachte vormen die doen denken aan het lijnenspel in de structuur van marmer.

Lush

Het item Lush heeft een zeer rijke uitstraling door de warme intense kleuren en het changeant effect. Een speciale weeftechniek met een kleureffect dat diepte aan de stof geeft. Daarbij geeft de softe touch een extra matte look.

Rocks

De onregelmatige structuur die in deze stof Rocks geweven is geeft een stoer en levendig effect. Doordat deze stof een structuur heeft is deze mooi in combinatie met strakke wanden. 

Raffia

Raffia is een materiaal dat vervaardigd is van dunne repen blad van de raphiapalm uit Afrika en Madagaskar. Dit hebben wij gebruikt als inspiratie voor deze natuurlijke gordijnstof. De mooie stoere & grove structuur in deze stof geeft een trendy en nonchalante luxe uitstraling.

Reveil

De Reveil hoort helemaal thuis in de stijltrend Re-Wild. Het is een stof die natuurlijk, puur en luchtig aanvoelt en ons met de kleine imperfecties midden in de natuur brengt. Krachtige aardse natuurtinten tot pure naturels in het palet sluiten perfect aan op deze trend en hoort thuis in onze nieuwe gordijncollectie Bloom!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!