De nieuwste gordijnen van 2024

Een nieuw jaar betekent nieuwe collecties. 2024, The Year of Elegant Touch. Een uitbreiding van maar liefst 14 nieuwe items. Wij geven je een blik in de nieuwste gordijnen van 2024!

   Eco Friendly Fabrics: Impress

Drie nieuwe duurzame items, met oog voor de planeet en diverse interieurstijlen, maken deel uit van onze nieuwste collectie met de naam ‘Impress’. Geschikt voor de meest uiteenlopende stijlen en zo stijlvol dat het je ruimte laat opvallen. 

Impress 10 sun

Impress, eco-friendly én trendy.

Vernoemd naar onze nieuwe duurzame collectie! Impress iedereen met deze mooie, trendy kleuren! Een heerlijk grove stof voor het oog, maar een super zachte touch voor de hand. En dat alles in het kader van duurzaamheid. Deze duurzame stof, verkrijgbaar in trendy kleuren, is perfect te combineren met verschillende interieurstijlen.

Twist, de ultieme Eco-Chique stof.

Het bewijs dat duurzaam en chique hand in hand samengaan. Deze stof is ideaal voor degenen die de luxe van een hotel in huis willen halen, maar ook waarde hechten aan duurzaamheid. En zie je die mooie combinatie van de Twist en de Impress? Het perfecte voorbeeld van de 'Eco Chique' trend!

Laten we de derde en laatste kwaliteit van onze duurzame stoffen vooral niet vergeten: de Rocky Mountains, een overgordijn met karakter! Lekker stevig, maar valt toch soepel. Verkijgbaar in mooie aardse tinten. Bekijk hem hier. 

   lifestyle-interior: Morning Breeze

De Morning Breeze-collectie biedt 11 nieuwe items, doordrenkt met nieuwe structuren en kleuren. Van transparante stoffen tot overgordijnen en verduisterende stoffen. 

Bloom, de natuur in huis.

Terwijl de lente buiten bijna begint, halen wij deze alvast in huis met onze nieuwe stof Bloom. Deze transparante stof geeft je interieur een natuurlijke vleug. Let vooral op de details van dit eigen ontwerp - wij zijn er verliefd op!

Canvas, om te spelen met kleur!

Met ons overgordijn Canvas kun je lekker spelen met kleuren! Canvas is namelijk verkrijgbaar in maar liefst 37 kleuren. Een fijne grove look, maar een heerlijke zachte touch. Perfect te combineren met een mooie transparant! 

En meer!

Wil je meer ontdekken? Bekijk alle nieuwe gordijnen:

En…. heb je onze nieuwe vloerkleden al gezien? Leuk om te combineren met onze nieuwe gordijnen. Bewonder hieronder de prachtige combinatie van de nieuwe stof Improve en het vloerkleed Gentle Wij zijn er verliefd op!

Welcome to The Year of Elegant Touch! 

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »