Vloerkleden voor ieder interieur

Louvre 12

lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met hoogwaardige materialen voor niet alleen stijl, maar ook comfort.

Cachet

Vloerkleed Cachet, abstracte vormen en speels met texturen. En ook nog eens een traktatie om op te lopen door de zachte structuur.

Cachet 18

Gentle

Een vloerkleed dat moeiteloos bij iedere interieurstijl past als je het ons vraagt. Vloerkleed Gentle voelt heerlijk zacht aan!

Gentle 18

NIEUW: Maatwerk in opvallende vormen

Of je nu op zoek bent naar een klein accent voor de gang of een groot vloerkleed om de woonkamer te transformeren, onze collectie biedt verschillende maten om aan alle ruimtebehoeften te voldoen. Ga je voor een organisch vloerkleed of misschien wel een ovaal exemplaar? Het is allemaal mogelijk! Vanaf nu zijn de maatwerk vloerkleden verkrijgbaar in trendy vormen*. 

*Met uitzondering van de Beach Life, hiervoor geldt enkel recht maatwerk.

Maatwerk vormen

Alsof je op wolken loopt met vloerkleed Louvre. Een prachtige zachte uitstraling die sfeer brengt naar ieder interieur. 

Louvre 12

De naam Royale zegt het al. Een rijk vloerkleed dankzij zijn vleug en prachtige subtiele glans. Een luxe uitstraling voor je interieur!

Royale 13

Verbluffende kleuren

Niet alleen hebben wij 7 nieuwe kwaliteiten, maar voegen wij ook 8 kleuren toe aan de bestaande collectie, zoals de drie nieuwe kleuren van kwaliteit Cisco. Voeg een vleugje levendigheid toe met onze nieuwe kleurenpaletten. Van gedempte tonen tot opvallende accenten! 

Al onze vloerkleden zijn te zien onder producten ‘Vloerkleden’. 

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »