De kleur paars zie je in 2022 niet alleen in mode, maar ook in interieur steeds vaker terugkomen. Pantone heeft zelfs voor een paarse kleur voor het jaar 2022 gekozen. Namelijk de kleur ‘Very Peri’.

Je hebt verschillende kleuren paars die je kunt toepassen in je interieur. Denk aan een lichte lila of lavendel kleur of creëer een statement met een diepe aubergine paarse kleur! Wij zijn op onderzoek voor je uitgegaan en hebben een paar sfeervolle paarse interieurs voor je gevonden!

Statement meubels

Hierboven zie je onze gordijnstof Magnifcent afgebeeld. De stof is niet alleen mooi als gordijnen, maar kan ook als meubelstof worden gebruikt. Wij hebben hier een statement gemaakt met een paarse kleur als meubel.

Paarse raambekleding

Durf jij te gaan voor een paars interieur? Dan is paars niet alleen mooi op de muur, maar ook voor de ramen. Voer de paarse tinten door in je interieur zoals kussens of een plaid.

Super zacht paars!

Ook op de vloer is paars tof! Wij hebben hier ons vloerkleed galaxy neergelegd. Het vloerkleed galaxy is verkrijgbaar in een hele subtiele paarse tint. Deze is mooi met hout en wit te combineren.

Nog meer inspiratie?

Ben je opzoek naar nog meer paarse inspiratie? Klik dan hier en bekijk de interieurs die passen bij de Pantone kleur Very Peri!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »