Pantone brengt elk jaar een kleur uit. Dit jaar brengen ze niet één maar twee prachtige kleuren uit. De Pantone kleur van het jaar heeft al meer dan 20 jaar invloed op productontwikkeling en aankoopbeslissingen in meerdere branches. Waaronder mode, woninginrichting en industrieel design, maar ook productverpakkingen en grafisch ontwerp. Wij gaan je in deze blog laten zien hoe je de pantone kleur 2021 kunt toepassen in je interieur.

De kleuren PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 Illuminating zijn twee onafhankelijke kleuren die benadrukken hoe verschillende elementen samenkomen om elkaar te ondersteunen. Ze geven het beste de sfeer weer voor Pantone kleur 2021.

PANTONE 13-0647 Illuminating

De kleur PANTONE 13-0647 Illuminating is een helder en vrolijk geel sprankelend van levendigheid, een verwarmende gele tint doordrenkt met zonne-energie.

Hier zie wat de vrolijke gele kleur als raambekleding kan doen. Je interieur krijgt er een levendige boost van!

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey staat symbool voor solide en betrouwbare elementen die eeuwig meegaan en een stevige basis bieden. De kleuren van kiezelstenen op het strand en natuurlijke elementen waarvan het verweerde uiterlijk benadrukt. Ultimate Grey geeft het gevoel van kalmte, stabiliteit en veerkracht.

Hier zie je de kleur Ultimate Grey van 2021 subtiel in het interieur verwerkt. Je kunt de kleur toepassen in je meubels of op de muur. Doe dit in combinatie met de kleur Illuminating Yellow, om zo een verfrissende uitstraling te creëren.

De combinatie van de twee trendkleuren

De combinatie van PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 Illuminating moedigt de geest aan en benadrukt onze aangeboren behoefte om gezien te worden, zichtbaar te zijn, herkend te worden en onze stemmen te laten horen. Een combinatie van kleur waarvan de band met inzicht, innovatie en intuïtie, en respect voor wijsheid, ervaring en intelligentie, inspireert tot regeneratie en ons vooruit duwt naar nieuwe manieren van denken en concepten.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »