Wij zijn altijd blij als er weer een nieuwe kleur wordt uitgebracht. Elk jaar brengt Pantone een kleur van het jaar uit. Dit keer is het de kleur voor 2022 PANTONE 17-3938 Very Peri.

Wat is Very Peri voor kleur?

Pantone heeft met de kleur Very Peri een nieuwsgierigheid voor de creatieve geest ontwikkeld. Pantone zegt; “We leven in transformatieve tijden. PANTONE 17-3938 Very Peri is een symbool van de wereldwijde tijdgeest van het moment en de transitie die we doormaken. Nu we uit een intense periode van isolement komen, veranderen onze opvattingen en normen, en zijn ons fysieke en digitale leven op nieuwe manieren versmolten. Digitaal ontwerp helpt ons de grenzen van de werkelijkheid te verleggen en opent de deur naar een dynamische virtuele wereld waar we nieuwe kleurmogelijkheden kunnen verkennen en creëren. Met trends in gaming, de groeiende populariteit van de metaverse en de stijgende artistieke gemeenschap in de digitale ruimte illustreert PANTONE 17-3938 Very Peri de versmelting van het moderne leven en hoe kleurtrends in de digitale wereld zich manifesteren in de fysieke wereld en vice versa”.

Very Peri inspiratie

Hoe kun je de Veri Pery kleur van 2022 gebruiken in je interieur? De trendkleur kun je gebruiken op de muur, vloer of in accessoires. Wij delen graag een aantal sfeerafbeeldingen.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!