In de zomer loop je vaak zand naar binnen en in de herfst neem je ongewenste takjes en blaadjes mee naar binnen. Met een schoonloopmat voorkom je dit. Geen vieze voetafdrukken meer in huis met schoonloopmatten!

Nieuwe vloer? Schoonloopmat!

Ben je aan het oriënteren voor een nieuwe vloer? Denk dan ook aan een schoonloopmat bij de ingang. Wij hebben verschillende schoonloopmatten die mooi aansluiten bij jouw gekozen vloer.

Type schoonloopmatten

In onze lifestyle-interior Step by Step schoonloopmatten collectie hebben wij 5 types. Wij lichten ze hieronder voor je uit.

Easy Step

De Easy Step is een walk-off entreemat gemaakt van geregenereerd polyamide. Het houdt ingangen schoon en veilig, dankzij zijn uitstekende prestaties. Verkrijgbaar in 3 kleuren, geïnspireerd op de prachtige tinten van natuursteen.
De schoonloopmat is gemaakt van Econyl (geregenereerd polyamide) op een PVC-backing. Dus Easy Step verbergt werkelijke voetafdrukken, terwijl u uw ecologische voetafdruk verkleint!

De mat scoort 3 voor zandopname (de hoogste klasse), is geschikt voor zwaar commercieel gebruik (gebruiksklasse 33) en valt in brandveiligheidsklasse Cfl-s1.

Connect

Connect is een stevige buitenmat, geschikt voor intensief projectgebruik. Deze slijtvaste deurmat blinkt uit in vuilopname. Connect doet zijn werk het beste in combinatie met een absorberende mat in de entree. Samen voorkomen ze het inlopen van vocht en vuil.

Connect is geoptimaliseerd voor schrapen. Kleine vuiltjes zijn in de mat niet zichtbaar. Deze buitenmat kan ook binnen toegepast worden. Door zijn lussenpool-constructie is deze schoonloopmat slijtvast, ook in situaties met veel verkeer. In het gemêleerde design zijn alleen harde garens verwerkt.

Hydro Clean

Hydro Clean

Absorbeert tot 3x meer vocht

Hydro Clean is een absorberend schoonlooptapijt dat vloeren schoner én droger houdt dan standaardmatten. Hydro Clean beperkt voetafdrukken van natte zolen op de vloer achter de mat tot een minimum. Het neemt namelijk drie keer meer vocht op bij de eerste paar stappen. Een technologisch hoogstandje, verkrijgbaar in een uitgebreide kleurenrange, passend bij elke stijl, van sfeervol tot klassiek en design.

Voetafdrukken van natte profielschoenen op de vloer achter de mat zijn een veel gehoorde ergernis. Entrees zien er tijdens slecht weer vaak onverzorgd uit. Het zorgt bovendien voor gevaarlijke, gladde situaties op harde vloeren. En vraagt om voortdurend schoonmaken. Hydro Clean is een absorberend schoonlooptapijt met extreem hoge vochtopname die entrees representatiever en veiliger houdt.

Past bij elke vloer

Door de uitgebreide range van maar liefst 10 kleuren, laat deze schoonloopmat zich makkelijk combineren met alle soorten vloeren. Van lichte hout-, beton- en tegelvloeren tot granito en marmeren vloeren. En van klassieke visgraat- tot industriële cementvloer. Hydro Clean past bij elke vloer!

Connected

Connected

Deurmat Connected heeft een goed absorptievermogen van zowel vocht als vuil. Dit schoonlooptapijt voor medium traffic woon- en projectomgevingen is verkrijgbaar in drie uni-kleuren. Voor elk interieur is er wel een kleur.

In situaties of op locaties met normaal verkeer komt connected absorberend schoonlooptapijt prima uit de voeten. Denk aan woonhuizen of kleine kantoren. Deze schoonloopmat is makkelijk te onderhouden met een gewone stofzuiger en de matten zijn wasbaar in de wasmachine thuis op 30 graden (PVC backing).

De friséconstructie zorgt voor een levendige oppervlaktestructuur. De mat voelt heerlijk comfortabel aan en heeft een warm en zacht uiterlijk. Door het gebruikte garen is de pool veerkrachtig. Het zorgt voor een langdurige vuilverbergende werking. De phtalaatvrije PVC rug beschermt de ondervloer tegen ingelopen vocht.

Hard Nature

Hard Nature is een kokosmat die vocht absorbeert en vuil schraapt. Deze deurmat is verkrijgbaar in twee kleuren. Het gekleurde kokosgaren is een natuurproduct van cellulose dat we verven met milieuvriendelijke kleurstoffen. Een authentieke en robuuste entreemat die decennia ervaring en vakmanschap uitstraalt.

Hard Nature is van natuurlijke kokos gemaakt. De vezels hebben we machinaal gesponnen. Zo krijgt deze kokosmat een uniform, regelmatig patroon en kent het weinig vezelverlies.

Door het toevoegen van een uniek glas scrim zijn onze kokosmatten erg maat-stabiel en hebben ze weinig last van rek of krimp.

Verspreiding van vocht en vuil is wat deze schoonloopmat voorkomt. Kokos kan veel vocht vasthouden. Lagere onderhouds- en reinigingskosten van alle vloeren zijn het gevolg. De phtalaatvrije PVC-rug beschermt ook de onderliggende vloer tegen ingelopen vocht.

Gebruik kokosmatten wel uitsluitend binnen. Bij overmatige vochtbelasting zoals heel nat schoonmaken of door heel veel sneeuw kan de mat kleurstof afgeven.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »