Een stijl die wij niet aan ons voorbij willen laten gaan is de trend Japandi. Japandi staat voor de Scandinavische woonstijl gecombineerd met Japanse invloeden. Deze stijl is warm en minimalistisch.

Natuurlijke materialen en ambachtelijk handwerk staan centraal in deze stijl. In de Japandi stijl zijn strakke lijnen en organische vormen in balans.

Japandi stijl gordijnen

Wil je deze stijl doorvoeren in huis, dan horen daar natuurlijk ook gordijnen bij. Wij hebben een aantal gordijnen voor je uitgezocht die passen bij de natuurlijke look en feel van Japandi!

Hierboven afgebeeld zie je onze gordijnstof Hello. Doordat er 12% linnen in de stof verwerkt zit geeft het deze stof die natuurlijke look! Deze stof heeft een prachtige valling en creëert hiermee rust in de kamer. Dit gordijnstof is verkrijgbaar in 3 naturel tinten.

Hierboven afgebeeld is onze gordijnstof Dakar. Door de vergrijsde en bruintinten past deze goed in de Japandi stijl.

Onze gordijnstof Groovy heeft een grove structuur. Grove structuren in stof geven een mooi natuurlijk contrast. Het geeft je interieur een krachtige uitstraling. Mix de grove stof met donkere houten tinten voor een echt Japandi gevoel!

Japandi stijl Vloeren

COREtec® STONE CERATOUCH is de jongste telg uit de COREtec® -familie van meerlagige, harde vloeren. We kunnen gerust spreken van een opmerkelijke innvovatie die van bij de start de vloerindustrie op zijn kop heeft gezet.

CERATOUCH combineert het beste van twee werelden: de look & feel en kracht van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. Door deze uitstraling past het perfect in de Japandi stijltrend.

Ronde en organische vormen passen helemaal thuis in de Japandi trend. Wist je dat veel van onze vloerkleden ook in het rond verkrijgbaar zijn? Een rond vloerkleed kan de organische vormen versterken in de ruimte.

Je kunt kiezen voor een velours vloerkleed wat de ruimte zachter maakt, of kies voor een mooi grove sisal vloerkleed. Dit geeft de ruimte nog meer het natuurlijke gevoel.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »