Je krijgt echt zin in de zomer als je onze nieuwste duurzame Eco Friendly Fabrics collectie ziet. De collectie bestaat uit 9 nieuwe items. Deze collectie is niet alleen kleurrijk, variërend en verfrissend, maar ook nog eens duurzaam!

Eco Friendly Fabrics

De gordijnstoffen uit onze Eco Friendly Fabrics collectie zijn gemaakt van duurzame basismaterialen. Deze materialen zijn op milieuvriendelijke wijze verwerkt tot de meest sfeervolle stoffen voor je interieur. Onderstaand zullen wij deze collectie verder toelichten.

Sustain

Gordijnstof Sustain is een prachtige rijke velours stof. Bij deze stof zit er altijd wel een kleur die bij je past! Sustain bestaat uit maar liefst 37 kleuren. In bovenstaande afbeeldingen showen wij je 3 van onze favoriete kleuren. Leuk om te weten is dat deze stof uit 100% gerecycled polyester bestaat.

Nightshift

Een duurzame stof en ook nog eens verduisterend? Ja dat is onze gordijnstof Nightshift. Deze stof heeft een ‘geschuurd’ effect. Dit effect zorgt voor een vintage look!

Spring

Vrolijke pasteltinten en luchtig dat is onze gordijnstof Spring. De gordijnstof springt eruit! Door de zachte pasteltinten creëer jij een kleurrijk en verfrissende look in huis. Het is een transparant, waardoor die in de kamer mooi kan meeblenden met het interieur.

Fluïde

Onze stof Fluïde is een gordijnstof met een borderpatroon. Wat is een borderpatroon precies? In deze stof zit een verloop van kleuren. Onderaan begint de stof met een donkere kleur en wordt steeds lichter. De bovenkant van de stof heeft een prachtige natureltint. Deze stof bestaat uit 4 kleuren. Camel, Pinky’s, Earth en Lake.

Grounds

Gordijnstof Grounds bestaat uit 100% gerecycled polyester. Polyester is kort gezegd plastic. Deze stof bestaat uit gerecycled polyester, zoals PET flessen of oude visnetten. Hoe mooi is dat jij dat in huis kan hebben? Deze stof is mooie soepel vallende stof!

Re-Focus

Ook onze gordijnstof Re-Focus behoort tot een van onze kleurrijkste gordijnstoffen. De trendkleur blush, skin en dark linen hebben we in bovenstaande afbeelding getoond. Deze 3 kleuren geven je een zomers gevoel in huis!

Maze

Bij gordijnstof Maze raak je niet uitgekeken. De verschillende vormen en kleuren zorgen voor een speels effect in de ruimte. Deze print zorgt voor een mooie uitstraling voor het raam, want het patroon vervaagt iets.

Conserve

Overgordijn Conserve heeft een grove en stoere uitstraling! Deze stof is ook geschikt om kussens van te maken. Zo creëer jij in de ruimte een totale look.

Fields

Deze stof doet je denken aan zomerse bloemenvelden! Daarom heet deze stof ook Fields. De kleuren die in bloemen zitten vind je terug in deze stof. Zoals een prachtige apricot, zacht geel en groentinten.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »