Een zachtere wereld begint onder je voeten! Namelijk met tapijt. Wij hebben drie nieuwe items die geïnspireerd zijn door prachtige, idyllische en betoverende steden uit Italië. Candela, Livorno en Bologna. Ben jij daar al wel eens geweest?

Tapijt Candela

Candela, een prachtig middeleeuws dorpje in Zuidoost-Italië, maar ook ons nieuwe vloerbedekking Candela. Het item is intiem net zoals het dorp en is de perfecte combinatie van een sterke vloer en het comfort van tapijt. 

Candela is daarmee ook geschikt om een fijne thuiswerkplek te creëren. Ook is deze vloerbedekking fijn op de trap wanneer je geluid wil dempen en toch een strakke uitstraling wilt behouden.

Livorno

Livorno, een havenstad aan de Ligurische Zee aan de westelijke rand van Toscane, Italië. Maar ook is Livorno ons nieuwe tapijt! Geïnspireerd op de boten en de prachtige gebouwen die je kunt vinden in Livorno.

“Livorno” voelt heerlijk warm en zacht onder je blote voeten. En de thermostaat kan omlaag, want tapijt isoleert. In een strenge winter bespaar je zeker op je energierekening! Bovendien brengt de vloerbedekking letterlijk rust in huis. Het dempt alle vervelende geluiden.

Tapijt Bologna

In de stad Bologna is heel veel te zien! Zo ook die mooie torens hierboven afgebeeld. Bologna is een historische stad waar het erg gezellig is en jezelf prima kunt vermaken. Je hebt verschillende parkjes om even te relaxen en de goede trein- en bus verbindingen naar andere steden in de buurt maakt het een leuke en goedkope stedentrip bestemming. Bologna is een bruisende stad net zoals ons tapijt!

“Bologna” geeft de ruimte een comfortabel gevoel. Door de schakering zorgt de Bologna voor een luxueuze uitstraling. Ook heel mooi als groot vloerkleed. Altijd goed om het geluid te dempen.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »