Wat houdt tapijt met vleug nu precies in?

Voetstappen op je tapijt of stofzuig strepen zichtbaar? De één vindt het mooi, de ander heeft het liever niet zichtbaar. Wat houdt tapijt met vleug nu precies in? In elk tapijt zit een vleug. De vleug is de richting hoe de garens staan. Bij elk tapijt staan ze een bepaalde kant op. Bij het ene tapijt zal het meer opvallen dan de andere, dit komt door de poolhoogte of de structuur van het tapijt. 

Ben je van plan tapijt aan te schaffen? Vraag aan de verkoper of het een zichtbare vleug heeft. Zo kom je thuis niet voor verassingen te staan. De vleug is namelijk inherent aan tapijt en kan daarom ook nooit als productfout worden beschouwd. Het is aan te raden om goed te kijken of je de charme van een hele zichtbare vleug mooi vindt, zo kom je thuis niet voor verassingen te staan.

Tapijt Honey

Ons tapijt honey & amore zijn beide tapijten met een vleug! 

Tapijt honey is een tapijt met korte pool, zachte touch en subtiele vleug. Het kleurenpallet voor dit tapijt is geheel volgens de laatste trends ontwikkeld. Kleuren in soft groen tinten en poeder schelp nuances. Kleuren waarbij juist de vleug mooi tot zijn recht komt.

Een tapijt met een nog luxere fluweel look is het item amore. Dit tapijt met levendige vleug geeft een luxe uitstraling en voelt heerlijk zacht. Het pallet bestaat uit verfrissende voorjaarskleuren als powder, sand, oyster en almond. Tevens mooie vergrijsde blauw tinten als mist, ocean en slate. 

Tapijt onderhouden!

Beide tapijten hebben een pool samenstelling van 100% polyester en zijn geschikt voor licht huiselijk gebruik. Ideaal voor op een slaapkamer of kinderkamer. Wij adviseren om beide tapijten te stofzuigen met een stofzuiger met rolborstel, hiermee houd je de pool mooi los.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »