Hoe kun je met de juiste vloer of gordijnkeuze op je energierekening besparen?

Gordijn isolatie tips: Kies voor laag over laag! Voor extra warmte in je huis kun je niet alleen kiezen voor gordijnen, maar ook voor binnenzonwering. Deze combinatie zorgt voor een goede isolatie.

Gordijnen in combinatie met binnenzonwering zoals duplé, zorgt niet alleen voor extra warmte, maar ook extra sfeer!

Kies voor de juiste ondervloer

Vloer isolatie tips: Heb je geen vloerverwarming in huis en ga je jouw huis voorzien van een nieuwe vloer? Kies dan voor een geschikte isolerende ondervloer. Laat je altijd goed adviseren door een van onze dealers.

Of je nu PVC, linoleum, marmoleum, hout, kurk, laminaat of tapijt hebt? er bestaat altijd een geschikte ondervloer.

Tapijt Honey

De verwarming lager door tapijt!

Tapijt met een isolerende ondervloer is een uitstekende combinatie om de warmte in huis vast te houden! De warme lucht wordt namelijk vastgehouden door de pool van het tapijt. Hoe hoger de pool, hoe meer warmte er vastgehouden wordt. De verwarming kan daarmee een klein stukje lager, wat niet alleen goed voor je portemonnee is, maar ook voor het milieu.

Ook een vloerkleed kan helpen tegen warmteverlies. Voor in de winter kun je het beste kiezen voor een hoogpolig vloerkleed, ze zijn niet alleen heerlijk zacht, maar ook warm aan je voeten.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »