Wij staan altijd te popelen op nieuwe trendkleuren. Nu heeft verfgigant Flexa de trendkleur 2023 bekend gemaakt. De kleur voor 2023 is Wild Wonder™ – een positieve tint met een volle gloed die op de natuur is geïnspireerd.

Trendkleur als gordijnen

Je kunt ervoor kiezen om de muren in deze toffe trendkleur 2023 te verven, maar wat ook kan is gordijnen te kiezen in deze kleur. Lifestyle-interior heeft in veel gordijnstoffen deze mooie kleur. Van black out stoffen tot transparanten of inbetween gordijnen. Wij hebben een paar gordijnstoffen voor je op een rijtje gezet die deze mooie kleur in het palet hebben zitten.

Hieronder inspirerende plaatjes om bij weg te dromen!

Ontdek Wild Wonder gordijnkleuren

Gordijnstof Lizzy

Gordijnstof Lizzy in de kleur Gold geeft die mooie volle gloed in interieur. Deze stof heeft een unieke matte en verfijnde uitstraling. Door de open geweven structuur krijgt de stof geplooid een bijzonder mooi schaduweffect.

Soft Dark & Soft Light

Een black-out en transparant wat je kunt combineren en verkrijgbaar in de toffe kleur van 2023. De stoffen Soft Dark & Soft Light zijn mooi van binnen en van buiten, want zijn aan beide zijden even mooi. De kleur Gilt geeft die positieve vibe in huis. Als je van eenheid in je interieur houdt dan passen deze twee gordijnstoffen perfect bij je. Ze zijn namelijk goed te combineren omdat ze uit dezelfde kleuren bestaan.

Inspiratie trendkleur 2023

Er zijn natuurlijk nog veel meer kleuren die op de trendkleur van flexa lijken! Kijk daarom gerust eens rond tussen onze gordijncollectie.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »