Verfgigant Histor heeft de kleur van 2023 bekend gemaakt. Vining Ivy!

Vining Ivy is groen, blauw, groenblauwig, blauwgroenachtig en alle andere mogelijke combinaties van beide kleuren. Deze serene tint is een trendy toevoeging aan de bestaande paletten of een elegant kleuraccent voor een meer traditionele vibe. Vining Ivy mengt krachtig blauw met verfijnd groen voor een diepe edelsteenkleur. Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert.

Trendkleur toepassen

Deze toffe trendkleur is niet alleen als verf mooi, maar kan ook prachtig staan als gordijnen. Wij hebben een aantal gordijnstoffen voor je uitgezocht die perfect in het plaatje van Vining Ivy passen.

Gordijnstof Groovy

De gordijnstof Groovy heeft een grove structuur. Grove structuren in stof geven een mooi contrast met gladde wanden. Het geeft uw interieur een krachtige uitstraling. Deze gordijnstof is verkrijgbaar in de kleur 28 Emerald.

28 Emerald

Dreamworld

De gordijnstof dreamworld is een black out stof. Hou je van slapen in het donker? Dan is deze stof uitermate geschikt voor in je slaapkamer. Deze stof is verkrijgbaar in heel veel mooie diepe kleuren. Ook in de kleur Ocean, wat lijkt op de kleur Vining Ivy.

Dreamworld-39-ocean

Hide & Seek

De gordijnstof Hide & Seek is een van onze prachtige veloursstoffen. Deze velours heeft een matchende kleur met de Histor trendkleur. De gordijnstof Hide & Seek is niet alleen mooi, maar is ook nog eens brandvertragend. De stof valt onder onze collectie veilig wonen & werken.

29 PETROL
Vining Ivy

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »