Ontdek PVC visgraat

Visgraat dat is de vloertrend van nu! Je zag de visgraat vloer vroeger altijd in klassieke huizen. Nu is de visgraatvloer hip en van deze tijd. De vloer past in elke stijl thuis. Combineer de visgraatvloer in een industriele sfeer. De vloer zorgt voor een stoer randje. Gebruik in je interieur staal, leer en metaal. Gebruik planten om de industriele uitstraling fris te houden. De visgraat vloer is verkrijgbaar in pvc visgraat, laminaat, vinyl en tegels.

pvc visgraat


Lichte visgraat kleur

Of kies juist voor een wat lichtere kleur visgraatvloer en het past perfect in een scandinavische inrichting. Met witte wanden en lichte meubels is de visgraatvloer een echte eyecatcher in de ruimte! 

pvc visgraat


Visgraat op gordijnen

Niet alleen komt het visgraat patroon voor in vloeren, maar ook in stoffen. Zoals gordijnen of een vloerkleed. Zelfs tegels kun je in het visgraat patroon leggen. In de keuken boven het aanrecht of juist boven de wastafel in de badkamer. 

Wij hebben verschillende visgraatvloeren in onze collectie. Boven afgebeeld zie je de visgraatvloer van COREtec. Ook in onze eigen lifestyle-interior collectie hebben wij uitgebreide keuze in verschillende kleuren visgraat vloer. 

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Vloeren

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder »