webbing? Dat woord zegt je vast niet zoveel. Je hebt het ooit wel eens voorbij zien komen, maar wist niet dat het webbing heette. Webbing komt in de buurt van rotan, bamboe of pitriet. Het is namelijk een speciale manier van gevlochten riet wat in meubels wordt gebruikt. 

Wij zijn blij dat deze trend terug is van weggeweest. Vroeger vond je het misschien lelijk, maar nu denk je wauw het is prachtig!  Deze trend heeft een vintage en retro uitstraling. Omdat het een mooie nude kleur van zichzelf heeft is het perfect te combineren met zachte poedertinten. 

Wij hebben op deze trend ook ingespeeld met onze gordijnen! Hieronder zie je een paar gordijnen die wij fantastisch vinden passen in deze stijl.  

Off-Grid Mart Visser

Off Grid

Dit is het transparant Off Grid uit de Mart Visser designs to decorate collectie. Het heeft een hele fijne open geweven stof. De stof is verkrijgbaar in mooie vergrijsde tinten.

Adorable Mart Visser Designs to Decorate by Headlam

Adorable

Ook de Adorable uit de Mart Visser designs to decorate collectie is een prachtige stof wat perfect bij de webbing trend past. Hierboven zie je de transparante gordijnstof erg mooi vormgegeven op een model, maar voor de ramen is deze natuurlijk ook geweldig!

Gordijnstof Hallo

Hello

Hier zie je gelijk de match van webbing gecombineerd met een zandkleurig gordijn. De natuurlijke uitstraling wat webbing heeft komt ook helemaal terug in onze gordijnstof Hello.

Armor FR

Armor FR

Hierboven zie je de Armor FR. Een gordijnstof waar je de webbing trend heel licht in terug ziet. Deze stof valt mooi en is ook nog eens brandvertragend. Wil je weten wat brandvertragend inhoud? Klik dan op de button om het artikel over brandvertragende gordijnstoffen te lezen.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!