Warme kleuren en cozy materialen. Wij lanceren met trots onze winter wonen gordijncollectie. Een collectie met 9 items variërend van black out tot een inbetween met moderne print plus een geweldig bouclé item.

Liefde voor bouclé / teddy!

Denmark
Bouclé is een trend die je in 2021 veel terug gaat zien, zoals in banken, stoelen, mode en accessoires. Deze trend vinden wij geweldig en mag daarom zeker niet ontbreken in de gordijncollectie. Het bouclé item met de naam Denmark lanceren wij bewust in natuurlijke tinten, waaronder ook een stoere donkergroen. Met dit scala komt de Denmark het beste tot zijn recht en sluit perfect aan op de Scandinavische trend. 

Zoet en feestelijk

Meringue
Bij meringue denk je aan zoet en feestelijk! Door de fijne glitter in de stof maakt het een transparant item met een sprankelende uitstraling. Naast de krachtige basic tinten zijn aan het pallet ook verfijnde kleuren toegevoegd die perfect passen bij de zoete smaak van een meringue. 

Macaron
Smullen maar! Net als bij ons item Meringue hebben wij ook bij dit item de moderne ‘zoete’ kleuren aan het pallet toegevoegd. Vandaar ook gekozen voor de naam Macaron en met zijn structuur een vintage velours die helemaal van deze tijd is. 

Scandiliving!

Layers
Hieronder afgebeeld zie je de gordijnstof Layers. De naam zegt het al, verschillende lagen die een grafisch effect geven aan het gordijn.

Bubble
Ben jij bekend met de trend pentekening? Onze gordijnstof Bubble sluit helemaal aan op de deze trend. De trend houdt in dat je figuren maakt, zonder met je pen van het papier af te gaan. Wij hebben deze trend omgezet naar prachtige ronde vormen wat een bubble effect creëert. De gordijnstof is subtiel en licht!

Stoere styling

Cave
De gordijnstof Cave hoort thuis in een stoere styling. Het betonlook effect zie je terug in vloeren, maar nu ook op ons gordijn Cave. Deze stof is black-out en daardoor goed te gebruiken op de slaapkamer.

Tribute
Spelen met structuur! Dat doe je met de gordijnstof Tribute. Deze stof past helemaal in het plaatje van een natuurlijk interieur.

Natuurlijk wonen

Pampas
Een gordijnstof met aardetinten en puurheid! Als je wel licht houdt, maar niet van inkijk naar binnen, dan is ons gordijn Pampas de perfecte stof!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze
Raamdecoratie

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder »