Een wit interieur is populair!

Een interieur trend die erg populair is een wit interieur. Witte vloeren, gordijnen, accessoires en soms ook witte meubels. Erg clean? Nee hoor het kan juist veel warmte uitstralen! 

wit interieur

Witte raambekleding

Als je witte gordijnen in je interieur wilt heb je daarin nog erg veel keuze. Er zijn verschillende stoffen die de witte gordijnen speciaal maken. Denk aan een natuurlijke linnen look, of juist een stevige wollen look. De kwaliteit van de stoffen zijn hierin erg belangrijk. Wit past natuurlijk overal bij en kan daardoor ook in iedere kamer worden toegepast. Zelfs in de slaapkamer kun je witte gordijnen ophangen. Je kunt kiezen voor een verduisterend gordijn zodat het licht niet naar binnen komt. Wil je juist dat het licht naar binnen komt, dan is een transparant gordijn de perfecte oplossing. 
 
Om je raam nog meer body te geven zijn witte jaloezieën erg geschikt. Dit in combinatie met witte gordijnen geeft het een mooie rustige uitstraling. Jaloezieën kun je zelfs kiezen met een houtlook. Zo zie je de nerven er een beetje doorheen. Dit past perfect in een Scandinavisch interieur.

wit interieur

Witte vloer

Een witte vloer zal niet iedereen aanspreken. Je ziet er elk vlekje op en je moet het goed bijhouden. Maar toch zie je de vloeren in veel interieurs terugkomen. De vloer is mooie basis. Wit laminaat is de meest gekozen witte vloer. Dit laminaat kun je ook met een white wash nemen. Zo zie je de houtnerven er nog doorheen. En dit geeft een speels effect. 

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!