Welke vloer en welke gordijnen passen het beste in een zomers interieur? Wij hebben een paar producten uitgekozen dat we vinden passen in een zomers interieur.

Lichte natuurlijke tinten en frisse kleuren doen het altijd goed in de zomer. Met die warme dagen is een huis met een frisse look erg fijn. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de keuken of slaapkamer kun je deze zomerse stijl toepassen.

Zomerse binnenzonwering

Het woord zegt het al; binnenzonwering! Binnenzonwering zorgt ervoor dat het zonlicht gefilterd wordt. Erg fijn met die zomerse dagen met veel zonlicht. In onze collectie kun je bij Plissé en Duplé en aluminium jaloezieën kiezen voor top down / bottum up. Je kunt dan zelf de hoogte bepalen van deze zonwering. Ideaal!

Zomers printje op de vloer!

Bij vinyl kun je kiezen uit heerlijke zomerse printjes! Dit doet je denken alsof je op vakantie bent. Wij hebben vinyl Porto in de collectie. Dit vinyl heeft een Portugees tegeltjes motief. Dit staat erg gaaf in de keuken of gang. Het is een echte eyecatcher in huis.

Luchtige gordijnen voor een zomers interieur

Een luchtige en natuurlijke sfeer past perfect in de zomer. Hieronder afgebeeld zie je onze gordijnstof Reveil. Het is een transparant gordijn waar je wel doorheen kunt kijken. Het gordijn filtert het zonlicht. Ideaal voor de zonnige avonden!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!