Tips om je interieur zomerproof te maken!

Ben jij klaar voor de lange, warme zomerdagen? Of je nu kiest voor een vrolijk kleurtje of een neutraal gordijn, wij staan voor je klaar met tips om jouw huis deze zomer zo comfortabel mogelijk te maken. Met onze gordijnen op maat heb je altijd een passende oplossing voor je interieur!
Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze

Lekker slapen wil je ook in de zomer!

De zomer brengt ook langere dagen met zich mee. Met een verduisterend gordijn heb je geen last van een verstoorde nachtrust. Gordijnstof Moonlight heeft een black-out coating, perfect om het daglicht buiten te houden. 

Een zomerse linnen look

In de zomer dragen we graag luchtige kleding, zoals linnen. Niet alleen heerlijk om te dragen als kleding, maar linnen gordijnen zijn ook een perfecte toevoeging voor je interieur. Vooral met een lichtdoorlatende stof creëer je dat ultieme zomerse gevoel. De gordijnstof die aan al onze verwachtingen voldoet wanneer we denken aan linnen, is de Whisper. Deze gordijnstof bevat een blend van linnen en polyester, waardoor deze minder kreukt én soepeler valt.

Nieuwe collectie gordijnstof whisper
Nieuwe collectie gordijnstof whisper

Vrolijke kleuren

Bij de zomer horen vrolijke en sprekende kleuren. Waarom kiezen voor veilig? Zie de zomer als de perfecte periode om een pop of colour in je interieur aan te brengen. Het gordijn Canvas heeft met zijn brede keuze aan kleur voor ieder wat wils!

Spelen met licht

Wil je optimaal van de zon genieten wanneer het kan? Kies dan voor een transparante gordijnstof en laat lekker veel daglicht binnen. De gordijnstof Improve heeft een mooie glans die zorgt voor een luxe uitstraling. Deze stof is ook perfect te combineren met een overgordijn om het licht nog beter te reguleren.

Nieuwe collectie gordijnstof Improve

De natuur in huis halen

De bloemen staan al volop in bloei. Geniet jij ook zo van de rustgevende natuur? Kies dan voor de stof Bloom. Letterlijk de rustgevende natuur in huis halen dankzij de neutrale kleurenreeks en border met een bloemdessin!  

Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk de collecties bij onze dealers!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!