ONZE DEALERS

Onze huislijn lifestyle-interior is in heel Nederland te vinden. Misschien ook wel bij je woonwinkel of woonstoffeerder om de hoek. Wij hebben voor je al onze dealers in kaart gebracht. Je kunt zien welke collectie en merken deze dealer verkoopt. Ben je opzoek naar een nieuwe vloer of een trendy gordijn? Onze producten zijn ‘live’ te zien bij onze dealers. Zij kunnen antwoord geven op je vragen en adviseren je graag verder. 

DE MERKEN VAN LIFESTYLE-INTERIOR

Lifestyle-interior is het private label van de Firma Headlam B.V. Ons private label lifestyle-interior is te vinden bij onze dealers door heel Nederland.  Headlam B.V. is een groothandel in raamdecoratie en vloeren. Binnen de raamdecoratie en vloeren hebben wij niet alleen ons private label lifestyle-interior, maar ook andere grote merken zoals Quick-Step, COREtec en Multisol. Al deze merken hebben hun eigen specialiteit. Dat kan zijn op het gebied van vinyl, tapijt, pvc of bijvoorbeeld laminaat. Deze mooie producten en merken zijn bij onze dealers verkrijgbaar. Wij hebben meer dan 200 dealers verspreid door heel Nederland. 

SAMENWERKINGEN

Wij werken samen met couturier Mart Visser. Na het succes van de ‘Mart Visser Carpets’ zet de couturier en kunstenaar zijn passie voor het interieur dit jaar door met de lancering van een complete lijn raamdecoratie. Mart Visser heeft de nieuwe collectie ontworpen in samenwerking met Headlam, leverancier voor de woninginrichting. Onder het label ‘Mart Visser Designs to Decorate’ wordt een keuze geboden uit elegante stoffen voor gordijnen en raamdecoratie. De unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. Voor de designs heeft Mart Visser zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties.