Meer dan 100 jaar ervaring in de business.  Meer dan 40 productie- en distributiesites over de hele wereld.  Tevreden klanten in meer dan 90 landen.  Maar nog steeds met de beide voeten op de grond.

Wat ooit begon in 1897 in een Oostenrijkse houtzagerij, is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde successtory.  Als ´s werelds grootste laminaatproducent, heeft Kronospan een soliede reputatie opgebouwd bij klanten in meer dan 90 landen.  Dit is o.a. te wijten aan het streven naar perfectie en de wil om te weten wat onze klanten verwachten.

Alles gebeurt in eigen beheer.  Ze produceren zelf de basisplaten, ze maken zelf de harsen en lijmen en produceren zelf de impregnaten: verticale integratie die totale controle over het hele productieproces garandeert, tot in het kleinste detail.

U kunt het resultaat zien in de vloeren. U kunt het zelfs voelen. Dankzij de innovaties, slagen ze erin zeer dicht bij de natuurlijke originelen te komen. Met alle voordelen die laminaatvloeren bieden, zoals makkelijk onderhoud, uitgebreide toepassingsmogelijkheden en een degelijk kliksysteem voor snelle en makkelijke plaatsing. Simpeler kan niet!

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder Krono zijn jarenlange ervaring en continue research. Ze weten immers wat klanten van ze verwachten.

180 dessins : van klassiek tot modern. U vindt altijd een vloer die bij uw smaak past.

Kies uit een ongelooflijke variëteit van dessins die een perfecte match bij elk interieur bieden. Ze hebben meer dan 180 dessins in het assortiment. Zeker en vast 1 dat perfect bij uw keuze past.

Ze lanceren constant nieuwigheden die 1 stap voor liggen op de laatste trends.  Hiervoor hebben ze een team van designers, die niet alleen actuele trends volgen maar hen ook voor zijn. Met Krono zijn ervaring in design en comfort, betekent Superior design voor hun een genuanceerde tekening gekoppeld aan een passende voel-Touch.

Of het gaat om klassiek of modern, extravagant of strak, Krono Original biedt topkwaliteit om zelfs de eenvoudigste ruimtes tot een unieke warme leefruimte om te vormen.

Maar er is meer dan design en verschijning alleen.  Inhoud telt ook.  Daarom ontwikkelen ze constant producten om steeds beter het oog en de zintuigen te strelen, voor een maximaal comfort onder uw voeten.  Een antibacteriële laag vermijdt ontstaan van bacteriële ontwikkelingen. Een robuuste toplaag is bestand tegen slijtage, met betere bescherming tegen micro-krassen, die kunnen ontstaan door mechanische impacts op de vloer.  

Voor langdurig gebruik van uw vloer. En voor een aangenaam thuis-gevoel