De beste manier om de toekomst te voorspellen is die zelf te creëren. COREtec is een innovatieve vloerbedekking die de Wereld aan je voeten legt.

COREtec® is DE nieuwste revolutie in harde vloerbedekking!

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer

Elke vloer voor elke stijl!

COREtec® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Wij geloven sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk.

Gemaakt voor het echte leven. 

Onze vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Probeer ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs als ze ondergedompeld zijn in water. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec-vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

Ontworpen voor eenvoud. 

Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeer je COREtec® boven eender welke ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.

COREtec® collecties

COREtec® heeft verschillende collecties. Elke collectie biedt een unieke combinatie van stijl, kracht en eenvoud. Ontdek hieronder de collecties.

COREtec Essentials

Jouw COREtec® vloer past altijd bij jouw stijl. Gemaakt voor het echte leven, ontworpen voor eenvoud.

COREtec Authentics

Deze collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout en echte steen. Ontdek onze nieuwste Authentics by COREtec® collectie.

COREtec Megastone

Deze vloeren zien er uit als steen, maar voelen warm en comfortabel aan. 

COREtec Naturals

Met natuurgetrouwe houten dessins, geeft deze collectie je interieur een warme en natuurlijke toets.

COREtec Ceratouch

COREtec® Stone combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel, met het plaatsingsgemak van een COREtec® vloer.