Edel Carpets is een moderne Nederlandse tapijt producent. Ontwikkeling, productie en verkoop gebeurt allemaal in eigen huis.
De tapijtcollectie bestaat uit onderscheidende synthetische en wollen tapijten voor het midden/hoog segment. De collectie van Edel is verkrijgbaar bij de betere woonspecialist. 

Edel Carpets produceert hoogwaardig tapijt sinds 1918. Innovatie is onderdeel van onze cultuur – zo zijn ze gegroeid van handgemaakte biezen- en kokosmatten naar de productie van kamerbreed synthetisch en wollen tapijt.

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Edel Carpets. De hoge kwaliteit en juiste prijs-kwaliteitsverhouding zorgt voor tevreden klanten over de gehele wereld.

Service

Naast het leveren van kwaliteit vinden we ook het leveren van een hoge mate van service erg belangrijk en zetten we hier hoog op in. 

Onderscheidend

De Edel Carpets tapijtcollectie staat bekend om haar innovatieve constructies en ontwerpen en een gebalanceerd kleurenpalet dat altijd vooruit loopt op de trends

Over tapijt

Tapijt is de meest veelzijdige vloer. De keuze in dessin, structuur en kleuren is eindeloos! Hoe maak je de beste keuze wanneer er zo veel mogelijkheden zijn? Het is belangrijk om een materiaalkeuze te maken. Als het getuft is dan wordt het gemaakt van verschillende soorten garens, zowel natuurlijke als synthetische. Het gekozen garen bepaalt in grote mate het uiterlijk, de textuur en prestatie van het tapijt.