Quick-Step: laminaat, parket en luxe vinylvloeren

Dankzij de combinatie van doorlopend onderzoek en innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Quick-Step uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten in de vloerenbranche. Het merk biedt een breed aanbod aan eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijke designvloeren voor elke situatie. Tegenwoordig is Quick-Step wereldwijd gekend voor houten, laminaat- en luxe vinylvloeren. Een echte leider op het gebied van design, innovatie en kwaliteit.

Quick-Step Laminaat

Quick-Step brengt jaar na jaar nieuwe vloeren en laat zich daarvoor inspireren door de nieuwste trends in de wereld van vloerbekleding, interieur, mode en architectuur. Bij elke plank wordt nagedacht over de juiste kleur, structuur en afwerking. Dit resulteert telkens opnieuw in een vloer die tot in het kleinste detailis afgewerkt.

De voordelenvan Quick-Step laminaat zijn:

– ScratchGuard: Dankzij de unieke krasresistentetoplaag, zijn Quick-Step laminaatvloeren uiterst beschermd tegen krassen, veel meer dan de gemiddelde laminaatvloer!

– Uniclic®: een Quick-Step laminaatvloer is snel en gemakkelijk te plaatsendankzij het gepatenteerd en wereldberoemd kliksysteem Uniclic®. In tegenstelling tot de meeste andere systemen kunnen de panelen verticaal én horizontaal in elkaar geklikt worden, wat zorgt voor een gemakkelijke plaatsing in moeilijke hoekjes, de laatste rij panelen en onder deurlijsten, …

– De nieuwste innovatie is Quick-Step Impressive (Ultra) collectie. Deze vloer is de meest natuurlijk getrouwe en waterresistente laminaat ooit, dankzij de unieke in structuur mee geperste voegen en de hydroseal technologie.

 

Quick-Step laminaat

Quick-Step Parquet

Alles begint met een grote passie voor hout. Quick-Step is gefascineerd door de structuur, het gevoel en zelfs de geur, door de nerven, knoesten en lijnen die telkens uniek zijn. Bij het maken van elegante, houten vloeren zoekt Quick-Step de perfecte balanstussen het type hout, de houtsortering, de kleur, de structuur, de afwerking en het plankformaat. Het Quick-Step-parketaanbod van samengestelde, houten vloerenis 100% natuurlijk en bestaat uit 3 lagen stabiel, hard en duurzaam hout. Hierdoor zijn onze vloeren stabieler dan massieve houten vloeren. 

De voordelen van Quick-Step Parquet zijn:

– Superieure kras- en vlekbestendigheid: de olie- en lakafwerkingen die reeds in onze fabriek zijn aangebracht, zorgen ervoor dat de houten vloeren zeer bestand zijn tegen slijtage, vlekken en krassen.

– In tegenstelling tot andere houten vloeren hoef je na de installatievan je Quick-Step-parketvloer niets meerte doen. Je hoeft de vloer niet te schuren, af te stoffen of met lak, olie of verf af te werken. 

– Een Quick-Step Parquet vloer kan razendsnel en gemakkelijk geplaatst worden dankzij het Uniclic® Multifitkliksysteem. De drop-down technologie maakt de vloeren ook steviger dankzij de verticale en horizontale klikvergrendeling.

Quick-Step Livyn luxevinylvloeren 

Quick-Step heeft een nieuwe assortiment Livyn vinylvloeren die erg moeilijk van echt hout en natuursteen te onderscheiden is. De twee nieuwe collecties, Balance en Ambient, zijn gebaseerd op de huidige trends, gaande van lichte tot donkere tinten. Het  biedt de look en feel van echt houtof steen, maar met de praktische voordelen van een vinylvloer: warm, waterdicht, slijtvast en geluiddempend. 

De voordelenvan Quick-Step Livyn zijn:

– Dankzij onze unieke Stain Guard-technologie maken vlekken op Livyn-vloeren geen schijn van kans. De volledig gesloten toplaag zorgt voor een complete bescherming tegen vlekken en vuil,waardoor de vloer eenvoudig kan worden schoongemaakt. Zelfs de lastigste vlekken (zoals verf, nagellak en zelfs markeerstift) kunnen zo worden weggeveegd!

– Daarnaast blijven de vloeren er als nieuw uitzien dankzij de verbeterde bescherming tegen krassen. Je kunt dus langer van je vloer genieten zonder je over ook maar iets zorgen te hoeven maken!

– Het gloednieuwe Uniclic® Multifit for Livyn kliksysteem werd speciaal ontworpen voor vinylvloeren. Het systeem is snel, eenvoudig en beter dan ooit! De nieuwe drop-down technologie maakt de vloeren nog steviger dankzij de verticale en horizontale klikvergrendeling.

Bij Quick-Step bieden we niet alleen een vloer aan, maar een complete oplossing.
Van plintenen trapoplossingentot ondervloeren, afwerkingsprofielenen onderhoudsproducten: het productaanbod van Quick-Step verzekert altijd een perfect resultaat.