Wij zijn een private label van ons moeder bedrijf Headlam. Headlam is een groothandel in vloeren en raamdecoratie. Lifestyle-interior is de naam die staat voor passie, inspiratie en creativiteit. Op elk gebied van interieur en levenstijl. Onze producten bestaan uit vloeren, gordijnen en binnenzonwering. Elke woontrend pikken wij op en voeren wij door in onze collectie. De laatste trendkleuren of hippe prints gaan aan ons niet voorbij.

Onze vloeren en raamdecoratie producten leveren wij aan dealers door heel Nederland. Zij kunnen advies geven en helpen bij het kiezen van een nieuwe vloer. Ook helpen ze bijvoorbeeld met het opmeten van je gordijnen. Door onze dealers maken wij het inrichten van jouw droomwoning eenvoudig.

Onze dealers kunnen je hierbij adviseren of stel je vraag via een een mailtje.

Vloeren

Kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer. Bij het samenstellen van onze lifestyle-interior collectie is kleur naast materiaal een belangrijke factor. Een vloer wordt gekozen voor een langere periode. Er wordt vaak voor basic tinten gekozen. Toch hoeft het kiezen voor een basic tint niet meteen beige, wit of grijs te zijn. Binnen deze kleuren zoeken wij naar basic met een twist en volgen de laatste trends. Denk hierbij aan een pasteltint of een mooie parelmoer tint. 

De juiste vloer voor de juiste ruimte. Onze lifestyle-interior collectie bestaat uit verschillende soorten vloeren. PVC, vinyl en laminaat zijn momenteel de bekendste type vloeren. Al deze type vloeren leveren wij met 10 jaar garantie. Waar moet je op letten bij het kiezen van de vloer? Er zijn diverse factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte waar de vloer komt, of hoe de vloer wordt gebruikt. 

De lifestyle-interior raamdecoratie collectie bestaat uit stijlvolle en sfeervolle gordijnstoffen. Onze gordijnen zijn perfect te combineren met onze binnenzonwering collectie. Wij hebben gordijnen die in elke intieurstijl passen. Denk aan een grove, stoer overgordijn die perfect past in een industrieel interieur. Of ga juist voor een subtiele transparant die in een Scandinavisch interieur erg mooi staat.  

Onze lifestyle-interior binnenzonwering collectie bestaat uit een mooie collectie strakke raambekleding. Niet meer weg te denken uit ons assortiment.

De huidige collectie bestaat uit;
Houten jaloezieën
Aluminium jaloezieën
Plissé & Duplé
Rolgordijnen
Wood Weave blinds

Binnen deze collectie zijn er oneindig veel mogelijkheden en afwerkingen. Laat een van onze dealers je helpen voor een mooi en gepersonaliseerd eindproduct. Voor elk raam en deur hebben wij mogelijkheden om zo tot de perfecte oplossing te komen.